top of page

19/11/2016: CHS Sitges "B" 6 - 8 CP Flix

El Flix necessitava tornar a guanyar fora de casa després de la gran actuació davant l'Espluga A. Així va ser i els nostres es van emportar els 3 punts.

Tot i així, partit apàtic del CP Flix que va començar 2-0 amb contra. Els nervis i la falta de concentració van poder amb un Flix durant els primers minuts. El primer gol va arribar d'obra del Marc, que ajudava a retallar distàncies al marcador. Amb el 2-1 el Flix es va anar endollant poc a poc però sense trobar la seva millor versió. El lluminós al descans mostrava 3-3.

La segona part va començar amb complicancions però els locals poc a poc van anar marxant del partit. El Flix ho va aprofitar per augmentar distàncies fins un 4-8. Finalment dos gols en 1 minut del Sitges van servir per maquillar el macador final 6-8.