top of page

14/11/2016: Casal l'Espluga "A" 2 - 10 CP Flix

El Flix toranva a l'Espluga per jugar un partit ajornat, on ja hi havia jugat el divendres contra un dels seus equips.

A priori, els nostres jugadors tenien una altra cita amb certes dificultats ja que s'enfrontaven al tercer classificat.

A diferència del divendres, els jugadors flixancos van sortir endollats des del primer minut i amb poc temps es van ficar 0-2 al marcador. Els locals, que no volien marxar del partit tant aviat van aconseguir retallar distàncies amb l' 1-2, però de poc els va servir ja que el Flix va reaccionar i va allargar les diferències fins marxar al descans amb una renda de 4 gols (2-6).

La segona part del Flix va ser igual de seriosa que la primera i així ho anava mostrant el marcador que anava augmentat la diferència. Els jugadors locals veien que poc a poc anaven perdent el partit sense poder retallar en cap moment les distàncies, ja que el Flix no va encaixar cap gol durant els segons 25 minuts. El marcador final va ser clar, 2-10.

Així doncs, ens fiquem cinquens a la taula de classificació amb 12 punts, els mateixos que l'Alpicat (6è) i amb un partit menys que els quatre primers.