top of page

14/10/16: CP Flix 8 - 2 Cambrils CH

Segon partit a casa dels nostres jugadors, i segona victòria. L'afició tornava a complir tot i que el partit es trobava en un horari fora de lloc.

El partit va començar de cara pels nostres, ja que amb poc temps el marcador mostrava 1-0 pels locals. El cambrils però, no va deixar-se anar i més tard feia el gol de l'empat. El gol dels visitants va servir als nostres d'escarment i mig minut després el marcador tornava a ser favorable al Flix. Els jugadors van saber aprofitar el marcador a favor i van augmentar la distància a 2 gols. Tot i així, el combinat blau va ajustar el marcador i amb el 3-2 van fallar un penal on el nostre porter va estar molt encertat en un moment crític del partit. El Flix, va reaccionar abans del descans i a la mitja part el lluminós era de 5-2.

La segona part els locals van sortir totalment diferents, amb una defensa molt superior i segurs amb el control del partit. Així doncs, a la segona part el Flix no va tenir problemes en tancar el partit que finalment va acabar amb el resultat de 8-2.